• Katoenen tas 'Deze juf is fanTAStisch!'
    Katoenen tas 'Deze juf is fanTAStisch!'

    De juf kan deze lichte katoenen prima gebruiken voor dagelijkse boodschappen. De tas is ook ideaal om een agenda, schrijfgerei en lunch mee naar school te nemen. Leuke opdruk: "Deze juf is fanTAStisch!".

    Kenmerken:

    ∙ Lange…

    € 4,25

Bedankt juf tas

Op zoek naar een handig cadeautje voor de juf? Dan is deze tas echt een aanrader. De juf kan altijd wel extra ruimte gebruiken om iets op te bergen en mee te nemen. En de tekst 'Deze juf is fanTAStisch!' past natuurlijk ook helemaal bij jouw juf. Het is echt een leuk afscheidscadeau.

Niks vergeten?

De juf heeft altijd wel spullen die ze mee naar school wil nemen; voor een thema of het nakijkwerk. Deze katoenen tas is makkelijk op te vouwen en mee te nemen. In een notitieboekje kan ze de dingen schrijven die ze niet moet vergeten mee te nemen.

jarig of einde schooljaar

Als de juf haar verjaardag viert of het schooljaar is bijna afgelopen, heeft de juf altijd veel cadeautjes om mee naar huis te nemen. Tussen de stapel valt een pen er makkelijk tussenuit. Deze tas is stevig genoeg om alle gekregen bedankjes in mee te nemen.

Herinnering

Met deze stevige, katoenen tas, verschijnt de juf altijd goed voor de dag. Ze zal zich altijd herinneren van wie ze de tas heeft gekregen en zo zal er een lach op haar gezicht verschijnen. Op Bedanktjuf.nl staan nog meer leuke, betaalbare cadeautjes voor de juf of meester. Neem op een leuke manier afscheid.

© 2018 - 2022 Bedankt juf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel