• Notitieboekje 'leukste meester' blauw
  Notitieboekje 'leukste meester' blauw

  Leuk blauw notitieboekje met opdruk 'leukste meester'. Hier zal je meester ongetwijfeld blij mee zijn.

  Gelinieerd, A6 formaat.

  € 3,95
 • Notitieboekje 'leukste meester' groen
  Notitieboekje 'leukste meester' groen

  Fris groen notitieboekje met opdruk 'leukste meester'. Hier kun je je meester blij mee maken en zal hij nog vaak aan je terug denken.

  Gelinieerd, A6 formaat.

  € 3,95

Bedankt meester notitieboekje

Verras je meester met een mooi notitieboekje met de tekst 'leukste meester' op de kaft. Hij zal zich zeker gewaardeerd voelen!

Niet vergeten

Heeft jouw meester ook altijd overal briefjes liggen met dingen die hij nog moet doen en niet mag vergeten? Geef hem dan dit leuke en handige notitieboekje cadeau. Een pen erbij en de meester heeft voorlopig geen losse briefjes meer nodig.

Handig

Een notitieboekje is altijd handig. Je hebt de leukste meester en wilt hem dan ook een blijvende herinnering geven aan het eind van het schooljaar. Kies een van de vrolijke kleuren en de meester zal jou ook niet meer vergeten. Een pen of potlood erbij en de meester kan meteen aan de slag. Je kunt natuurljik ook één van de andere leuke meester cadeaus kopen.

Afscheidscadeau

Gaat de meester binnenkort met penioen, vertrekt hij naar een andere school of is het schooljaar bijna voorbij? Vergeet dan niet om je meester te bedanken. Bedank de meester met een handig notitieboekje of een van de andere leuke cadeautjes van Bedanktjuf.nl.

© 2018 - 2022 Bedankt juf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel