Bedankt juf notitieboekje

Geef een handig notititieboekje aan de juf. Kies de leukste kleur uit. De juf zal dit cadeautje zeker kunnen waarderen en nog lange tijd je notieboek gebruiken. De boekjes zijn gelinieerd, dus de juf kan het makkelijk gebruiken voor haar dagelijkse werkzaamheden in de klas.

Liefste juf opdruk

Alle notitieboekjes hebben als opdruk 'liefste juf'.  Daarmee zal ze zich gewaardeerd voelen en dat heeft ze verdiend! Al die dagen voor de groep en al die persoonlijke aandacht voor je zoontje of dochter, dat is toch een leuk bedankje waard!

Afscheidscadeau

Een liefste juf notitieboekje is ideaal om als afscheidscadeau aan de juf te geven. Een mooi bijpassend cadeau is een liefste juf pen.  Of je geeft het notitieblok in een handige tas. Dat kan natuurlijk ook. Je kunt natuurlijk ook je meester bedanken met een meester notitieboekje.

Bedankt juf!

Neem je binnenkort afscheid van de juf of komt juffendag eraan? Nadert het einde van het schooljaar? Bedank je leerkracht dan met een notitieboekje of een ander cadeau van Bedanktjuf.nl. Voor een mooie prijs kun je een mooi presentje kopen!

© 2018 - 2022 Bedankt juf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel