Bedankt Meester cadeau

Het hele schooljaar was hij er voor je! De leuke meester, die je weer van alles leerde. Bedank hem met een origineel cadeau, zoals een leuke sleutelhanger of een handgeschreven kaart. Wil je dit jaar iets geven waar de meester echt iets aan heeft? Kies dan uit de handige cadeautjes hierboven. Bijvoorbeeld een notitieboek met opdruk "leukste meester". Hij zal er zeker blij mee zijn.

Afscheid van de meester

Als je meester met pensioen gaat of als hij directeur wordt van een andere school; bij een afscheid is het altijd leuk om een cadeau te geven. Op Bedanktjuf.nl zijn natuurlijk ook geschenken voor de meester te vinden. Een populair presentje is de meester pen. Daarmee kan hij nog jaren heerlijk schrijven en terugdenken aan jou! Je kunt hem natuurlijk ook een kaart geven samen met een pot van zijn favoriete snoepjes.

Einde schooljaar

Bedank je meester aan het eind van het schooljaar. Naast alle knutsels en chocoladerepen, is een nuttig cadeautje natuurlijk erg prettig voor hem om te krijgen. Daarmee zal hij ook in de toekomst nog aan je terugdenken als hij in de klas zijn pen, liniaal of potlood gebruikt. Koop voor een mooie prijs een afscheidscadeau voor de meester op Bedanktjuf.nl!

© 2018 - 2022 Bedankt juf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel