Bedankt Juf cadeau

Wat heeft ze je weer veel geleerd dit jaar! Rekenen, schrijven, taal en bij elke vraag stond ze klaar voor je. Bedank je lieve juf met een prachtige sleutelhanger of notitieboek met opdruk "liefste juf". Ze zal er ook komend jaar veel plezier van hebben. Schrijf een kaart voor de juf en bedank haar voor dit leuke schooljaar. Ze zal het zeker kunnen waarderen.

Cadeau juf voor juffendag of het eind van het schooljaar

Ben je op zoek naar een leuke kaart voor juffendag of de verjaardag van de juf? Of wil je je leerkracht bedanken voor het fijne schooljaar? Geef een cadeau aan de juf: bijvoorbeeld een mooie tas met een pen en een sleutelhanger.  Weet je al wat je op de kaart gaat schrijven of kleur je liever het grote hart in? Op Bedanktjuf.nl is voor iedereen een leuk geschenk voor de juf of meester te vinden. Een leuk alternatief voor een handgemaakt cadeautje.

Afscheid juf

Als je juf afscheid gaat nemen van je klas of het eind van het schooljaar nadert, is dat een mooi moment om een cadeautje te geven. Ook de juffen van het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal kun je natuurlijk met een leuk presentje bedanken.  Bedankt voor het fijne jaar!
Het is voor een juf altijd leuk om terug te denken aan haar lieve kinderen uit de klas. Verras haar met een juffen bedankje en geef een blijvende herinnering.

© 2018 - 2022 Bedankt juf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel